szodalit, citrin, labradorit, pirit






Ötödik szál, szodalit. A Torokcsakra és így a kommunikációt erősítő kristály. Ezáltal megtanulható, hogy azt mondjuk, amit valójában gondolunk, így mutatva példát a gondolatokkal, tettekkel, szavakkal. Ezáltal minden korlátozottság, feltételes szeretet, szegénység-tudatosság energiákat könnyebben hagyhatjuk magunk mögött. (Numerológia: a 3-as számmal rezonál.)



Hatodik szál, citrin. Napcsakrához kapcsolódik és a felsőbb én energiájához. Ez a kristály megmutatja számunkra, hogy hol adtuk át a hatalmat az egónak, az alsóbb lélekszintű erőknek. Ezáltal újra lehet egyesíteni a teljes Ember-erőt, egyensúlyt kialakítva az életben, egységben élve a női és férfi energiákban. (Numerológia: a 6-os számmal rezonál.)




Hetedik szál, labradorit. A telepatikus kommunikációra van hatással, segíti az imaginációs képességeket – egyfajta varázserő, amellyel az Ember beléphet a csodák és a mágia világába. Így lehet a magasabb tudatosság szintjére csatlakozni. (Numerológia: a 9-es számmal rezonál.)


Nyolcadik szál, pirit. A Napfonat csakrával áll összeköttetésben, s az érzelmi alapok átvizsgálásában segít, az önmegbecsülés, saját magunk tiszteletében. Írd újra a saját határaidat és korlátaidat, s ha nehézségekkel találkozol, akkor ezzel a kristállyal kell dolgoznod. (Numerológia: a 8-as számmal rezonál.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése