A csakrákhoz tartozó kristályok




HOGYAN KERÜLNEK A KRISTÁLYOK KAPCSOLATBA  AZ EMBERI SZERVEZETTEL?
A kristályoknak állandó a szerkezete, és folyamatos a rezgése, míg az emberi szervezetben bármi féle diszharmónia (betegség) kezd el kialakulni, akkor megváltozik a szerveknek a rezgése.  A kristályok a csakrákon keresztül hatnak a szervezetünkre úgy, hogy az emberi szerezet 70%-a víz, és mivel a víz a legnagyobb hordozó, átveszi bárminek a rezgését. Abban a pillanatban, ahogy megfogunk egy követ, a szervezetünkben lévő víz azonnal reakcióba lép a kristály rezgésével. Mivel a kristály rezgése állandó, és folyamatos, a szervezet azonnal felveszi ezt a rezgést, (ezért tulajdonképpen teljesen mindegy hol van a betegség, és hogy hol helyezkedik el a kristály) a nyirokrendszeren keresztül bárhova eljut ez a rezgés.
Természetesen közvetettebben hat, ha célirányosan a beteg testrészre tesszük a kristályt. De hogy éppen kézben fogjuk a követ, vagy elixírt készítünk belőle és ezt megisszuk és így juttatjuk be a szervezetünkbe, mindhárom módszerrel stimulálni tudjuk a szervezetet a helyes rezgések visszaállítására.
Elixír készítése: Natúr ásványvízben áztatjuk a kristályt (kristályokat) 1-2 órán keresztül, és ezt a vizet fogyasztjuk.
Elixírt, csak olyan kristályból készítsünk, amiről biztosan tudjuk, hogy semmilyen körülmények között nem nyúltak hozzá! Elixírkészítésnél, a hegyikristályban bízhatunk, nyugodtan használhatjuk, próbáljuk ki a hatását. Ezen kívül, minden más kristályelixír készítésnél kérd ki szakember véleményét, mert vannak kristályok, melyek nem megfelelőek az elixír készítésére, és társításuknál is figyelni kell, hogy hatásuk ne ütközzön egymással.
(Van úgy, hogy egy kristálynak a szerkezetét módosítják. Mondjuk túl porózus, és műgyantához hasonló anyaggal stabilizálják a szerkezetét, keményebbé teszik, hogy könnyebben csiszolhatóvá váljon, és ékszereket készítsenek belőle. Vagy a kő éppen tartalmaz valamilyen nehézfémet, mert ezek szintén kioldódnak a vízben. Továbbá vannak festett kövek (achátok) - ez értékükből semmit sem vesz el, sőt emel rajta -, de a festékanyag szintén nem teszi lehetővé az elixír készítését. És végül a porózus kövek mállásuk miatt szintén nem használhatóak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése