szugilit, rodokrozit, csaroit, tejkvarc




Kilencedik szál, szugilit. Döntés a szeretet és a félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között, így igen nagy kihívásokkal szembesít. Megmutatja, hogy nincs többé „szürke” terület, követed-e a gyógyulás ösvényét? (Numerológia: a 4-es számmal rezonál.)


Tízedik szál, rodokrozit. Ez az apával való kapcsolódással áll összefüggésben. Az ősöktől, az apától hozott hiedelemrendszerek genetikailag belénk vannak kódolva, tehát a gyermekkor és a családi minták átvizsgálásában segít. (Numerológia: a 1-es számmal rezonál.)



Tizenegyedik szál, csaroit. A kitartás és az isteni célok keresését erősíti. Az elszánt keresés beindít egy automatikus tapasztalati láncreakciót, amely megmutatja, hogy mi az ami szolgálja az életünket és miaz, ami nem. Hasonlatos a kilencedik szálhoz, azaz megváltozol vagy maradsz a „komfortzónádban”? Önmagunk mesterévé válásának útján beismerjük és felismerjük, hogy mi az, ami nem szolgál bennünket, mi az, amitől félünk, mi az, ami a részünk valóban.




Tizenkettedik szál, tejkvarc. Idejöttünk, hogy befejezzük ciklusainkat; bármikor szembesülhetünk egy életünket megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal, akkor a DNS tizenkettedik szálával, kapcsolatos témákkal dolgozunk. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, azaz a végzet vagy sors elvisz minket oda, ahol lennünk kell. Olyan mintha minden kikerülne az irányításunk alól és az egyetlen választásunk a megadás lenne (Numerológia: a 4-es számmal rezonál.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése