
A szívcsakra nem él kalóriákon,
makró tápanyagokon. Ehelyett imádja a növényi tápanyagot, azok komplexitásáért.
A növények az egyik legkitartóbb létformák egyike a Földön - egyik helyen
bezárnak, másik helyen túlélnek. Nagyon hasonlóan a szívcsakra működéséhez.
Zöld színű ételek: Az egészséges szívcsakra olyan
rezgésen működik, melynek frekvenciája a zöld szín frekvenciájához hasonló. Így
adódik, hogy azok az élelmek, melyek zöld színnel rendelkeznek, biztosítják a
szívcsakra harmonizálásához szükséges rezonanciát.
Ételei a legtáplálóbb étkek, kalciumban és
vasban gazdagok, melyek segítik a sejtek fizikai szintű megújulását, az
egyensúly megteremtését a testben, mint például a búzafű, avokádó, karalábé,
sóska, petrezselyem, búza, spenót, brokkoli,
karfiol, kelbimbó, lime, uborka, friss szójabab, leveles kel, zeller, tök. Ezek
az ételek különösen kiegyensúlyozó hatással vannak a szívcsakrára. l
Gyógynövényei: galagonya, (alacsony
vérnyomás mellett ne fogyasszuk, mert nagy mennyiségben csökkenti a vérnyomást)
kakukkfű, tárkon, bazsalikom, zsálya, menta, petrezselyem, koriander.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése