Szexcsakra - Karneol



Karneol

Narancssárga, vérvörös színű kalcedon kvarc módosulat.

Gyógyhatás: általános erősítő, alultápláltság, bél, bőr, égési sérülések, emésztés, erek, fogíny, fogínysorvadás, lép, menzesz-fájdalmak, nemi szervek, orrvérzés, reuma, röntgen- és más sugárzások, szemek, tüdő, vesék, vérerek, vérmérgezés, visszerek. Csillapítja a vérzést, erősíti a keringést, a lépet, az immunrendszert, átvizsgálja a gyomor, a belek, a máj és a vesék funkcióját, segít fogínyvérzésnél, anyagcserezavarnál. 

A karneol javítja a vérképet, segít trombózis esetén. Szerepet játszik a szorulások megszüntetésében, feloldja a vese- és hólyagköveket. Véres vizeletnél hatékonyan alkalmazható. A legtöbb nőgyógyászati problémára, mint miómák, ciszták, petefészek gyulladása, illetve daganatok igen hatásos kristály.

Lelki hatás: Aktívvá, kreatívvá, életerőssé tesz, segít felismerni feladatainkat a Földön, megmutatja a hétköznapok értékeit és szépségét. Stabilizál, és párkapcsolati problémák esetén is ajánlott. Elűzi a bizonytalanságból fakadó félelmet, különösen ajánlott azoknak, akik a saját lábukra akarnak állni. Segít a vérzések elállításában, gyógyítja a sebeket, és különösen hatásos az ún. női betegségek ellen, életöröm, földelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése